چغندر یکی از خوشمزه ترین و پرخاصیت ترین سبزیجات زمستانی است که با آن می توانید غذاهای خوش طعمی درست کنید. این بار برای شام امشب تان چغندر تفت داده با سبزیجات درست کنید.
چغندر یکی از خوشمزه ترین و پرخاصیت ترین سبزیجات زمستانی است که با آن می توانید غذاهای خوش طعمی درست کنید. این بار برای شام امشب تان چغندر تفت داده با سبزیجات درست کنید.
من عاشق گذاشتن ظرفهای خوراکی برای دوستان و خانواده هستم تا آرام، آرام میل کنند. این ظرفها معمولاً پر از سبزیجات تازه، سس و تنقلات مختلف (مخصوصاً خوراک لوبیا سفید که بسیار عالی است)، آجیل بوداده و زیتون است. این خوراک چغندر یک غذای سبک و تازه و راهی مناسب برای شروع یک وعدهی غذایی مخصوص مثلاً شام شب های زمستانی است!
مواد لازم:
- یک دسته چغندر ارگانیک (در صورتی که دستهها کوچک است، ۳ دسته)
- یک سیر به صورت قطعه قطعه
- یک چهارم فنجان ارده که به خوبی هم زده شده باشد
- ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه (بر اساس ذائقه میتواند کمتر یا بیشتر شود)
- نمک به مقدار لازم
- تکههای سبزیجات تازه و ارگانیک (هویج، تربچه، خیار و فلفل)
طرز تهیه :
1-اجاق گاز را تا دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (تقریباً ۱۹۰ درجهی سانتیگراد) گرم کنید.
2-چغندرها را از ساقه جدا کرد و بشویید.
3-چغندرها را در یک ظرف قرار دهید.
4-روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
5-با ورق آلومینیوم به صورت کامل ظرف را بپوشانید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزد. مدت زمان پخت بستگی به اندازهی چغندرها دارد، بنابراین بگذارید تا هنگامی که یک چاقو به راحتی در آنها فرو برود، بپزند.
6-وقتی که پخته شد، ورق آلومینیومی را بردارید و بگذارید کمی سرد شود.
7-سپس پوست آنها را جدا کرده و آنها را به چند قطعهی بزرگ برش دهید.
8-چغندرها را به همراه سیر، ارده، آبلیمو و نمک در مخلوط کن بریزید و بگذارید کاملاً نرم شود.
9-مخلوط حاصل را بچشید و در صورت نیاز به آن نمک، ارده و یا آبلیمو اضافه کنید.
10-این خوراک را با سبزیجات تازه و شیرینی یا بیسکویت میل کنید.