کد خبر: ۱۳۴۵۸
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۱۸ آذر ۱۳۹۵
سوپ سبز با طعمی تازه , به همراه لوبیا سبز , خیار و شاهی آبی می تواند گرم سرو شود یا در یک روز گرم، سرد و خنک سرو گردد.



 سوپ سبز با طعمی تازه , به همراه لوبیا سبز , خیار و شاهی آبی می تواند گرم سرو شود یا در یک روز گرم، سرد و خنک سرو گردد.

مواد لازم:
 
  •  روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
  •  پیاز , خرد شده : 1 عدد
  •  سیر , له شده : 1 حبه
  •  سیب زمینی پوست گرفته شده و به حبه های 2/5 سانتی متری خرد شده : 200 گرم
  •  عصاره سبزیجات یا عصاره مرغ : 700 میلی لیتر
  •  خیار کوچک , خرد شده : 1 عدد
  •  سبزی شاهی آبی : 80 گرم
  •  لوبیا سبز , تمیز شده و از طول نصف شده : 125 گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
 
سوپ سبز 
 
طرز تهیه:

1. روغن را در یک قابلمه بزرگ حرارت داده , پیاز و سیر را به مدت 3 تا 4 دقیقه در آن سرخ نمایید تا نرم شوند .

2. حبه های سیب زمینی را اضافه نمایید و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر سرخ نمایید .

3. عصاره مرغ یا سبزیجات را به مواد بیافزایید و هم بزنید . اجازه دهید که به مدت 5 دقیقه به آرامی بجوشد .

4. خیار را به قابلمه افزوده و به مدت 3 دقیقه دیگر بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند . آن ها را با فرو بردن نوک چاقو امتحان نمایید , که باید به راحتی از آن ها عبور نماید .

5. سبزی شاهی آبی را اضافه نموده و اجازه دهید نرم شود . سپس سوپ را داخل غذاساز ریخته و مخلوط نمایید , می توانید قبل از اضافه نمودن سبزی , سوپ را با پوره کن سیب زمینی , له نموده و از یک صافی رد نمایید , سپس سبزی شاهی آبی را ریز خرد نموده و داخل سوپ بریزید و هم بزنید .

6. در یک قابلمه کوچک , آب را به جوش آورده و لوبیا سبزها را به مدت 3 تا 4 دقیقه بخار دهید تا نرم شوند .

7. لوبیا ها را به سوپ افزوده , چاشنی آ« را اندازه نمایید و دوباره سوپ را گرم نمایید .

توصیه سرآشپز :

در صورت تمایل , می توانید به جای لوبیا سبز , 125 گرم غلاف خوراکی نخود سبز را امتحان نمایید .
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: