آراس: در اين رقابتهاي پنج روزه، 800 تكواندوكار از 110 كشور جهان براي مدالهاي رنگارنگ ميجنگند.
در اولين روز، امير وليپور تكواندوكار وزن 45- كيلوگرم بعد از قرعه استراحت با برنده ديدار اوكراين و اردن مبارزه ميكند. او با اشاره به آمادگياش ميگويد: «با تمرينات سنگيني كه داشتيم آمادگي خوبي دارم و براي مدال طلا ميجنگم. اميدوارم با دعاي خير مردم اين مهم حاصل شود.» نايبقهرمان نونهالان جهان و طلايي قهرماني آسيا ادامه ميدهد: «با دو تجربهاي كه دارم سعي ميكنم بتوانم بهترين مبارزهام را به نمايش بگذارم. با بچههايي كه تا به حال شياپچانگ جهاني را تجربه نكردهاند صحبت كردهام تا آنها را با جو مسابقات آشنا كنم و روز مسابقه استرس نداشته باشند.»
حميدرضا هايدان تكواندوكار 48- كيلوگرم دومين ايراني در مسابقه اول با حريف آمريكايي روبهرو ميشود. او كه اولين حضورش در مسابقات جهاني را تجربه ميكند، خودش را در اوج ميداند: «با تمريناتي كه كردهام، حالا به اوج آمادگي رسيدهام. تاكنون رقابتهاي جهاني را نديدهام اما ميدانم مبارزات سختي دارم و ميدانم براي بهترين نتيجه نبايد اجازه بدهم جو مسابقه رويم تأثير منفي بگذارد.»
مبينا نژادكتهسري در وزن 42- كيلوگرم در اولين مبارزهاش با حريف مكزيكي ديدار ميكند. نژادكتهسري كه قهرماني جهاني و قارهاي را يدك ميكشد، ميگويد: «پس از دو ماه تمرين احساس ميكنم پيشرفت خوبي داشتم. آمادگيام به سطح قابل توجهي رسيده. تلاش ميكنم در مصاف با حريفان همه تواناييام را به نمايش بگذارم.» او شناختي از حريفانش ندارد: «هيچ يك از رقيبانم را نميشناسم اما با تصوري كه كادر فني با پخش فيلمهاي مبارزات دورههاي قبل برايم به وجود آوردهاند انشاءا... بهترين نتيجه را ميگيرم.»
سيده كوثر حسيني آخرين تكواندوكار ايراني در روز اول است كه در وزن 44- كيلو مبارزه ميكند. حريف او قبرسي است. حسيني كه اولين مسابقه را تجربه ميكند ميگويد: «بعد از دو ماه تمرين، براي رويارويي با حريفان لحظه شماري ميكنم. با اينكه مسابقات جهاني را تجربه نكردهام، ميدانم مدال آسان به دست نميآيد. به همين خاطر تلاش ميكنم در اولين ميدان جهاني با خوشرنگترين مدال جواب زحمات مربيان و خانوادهام را بدهم.»
او درباره رقبايش ميگويد: «هيچ تكواندوكاري را نبايد دستكم گرفت اما از نامدارترين آنها تكواندوكاران كرواسي، آمريكا، كرهجنوبي و تايلند هستند.»